Avui en dia ja
tothom coneix els beneficis per a la salut dels greixos Omega 3, però un altre
aspecte que hem de tenir en compte, i que potser no és tant conegut, és el rati
de greixos que consumim entre Omega 3 i Omega 6, a continuació us explicarem el
per què i alguns aspectes que heu de tenir en compte.
És per això que
haurem de procurar tant incrementar el consum d’omega 3 com de reduir el
d’omega 6, que de fet és el que el nostre cos ha estat acostumat a ingerir
durant centenars de milers d’anys. Us recomanem per tant menjar carn d’animals que hagin
pogut pasturar en llibertat , peix que no provingui de piscifactories,
especialment aquells rics en omega 3 com el salmó, sardines, verat, tonyina,
etc, així com reduir o eliminar la ingesta de menjars pre-cuinats, brioixeria
industrial, margarina i olis vegetals com l’oli de girasol, sèsam, blat de
moro, soja etc, essent l’oli d’oliva no refinat una alternativa molt saludable
a aquests olis vegetals.
La nostra opinió és que en la mesura del possible s'intenti obtenir els nutrients essencials dels aliments a base de menjar molta verdura, fruita, peix i carn, però en els casos en què per prescripció mèdica o per qualsevol altra raó necessiteu un suplement, a la Parafarmàcia Nova els trobareu, com els suplements d'Omega 3 que us ajudaran a mantenir els ratis Omega 3 : Omega 6 en els nivells desitjats.
Links d'interès:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada