dimarts, 11 de desembre de 2012

Et preocupa la caiguda del cabell?Ara en el mercat hi ha una gran quantitat de productes contra la caiguda del cabell. En contra de la creença popular, ara fer un tractament de xoc per la caiguda, ni és difícil ni és car.

El producte més pràctic i venut per començar a frenar la caiguda del cabell, són les vitamines específiques. Actualment hi ha moltes marques que ja són d’un comprimit al dia, cosa que facilita molt la continuïtat del tractament i el cost mensual pot rondar els 15€, i per tal de que sigui efectiu es recomana fer-lo drant 3 mesos.

 El segon canvi que podem fer és canviar el nostre xampú habitual per un que sigui anticaiguda. Si realment la caiguda de cabell que tenim és important, caldrà complementar-la amb ampolles anticaiguda, que es posaran 3 cops a la setmana abans d’anar a dormir, o cada dia a la nit depèn del tipus de caiguda que tinguem. El cost d’aquests tractaments tòpics que complementaran les vitamines poden rondar els 20 € mensuals i es recomana fer-los uns dos mesos.

La tardor i la primavera són les estacions de l’any on hi ha més caiguda de cabell i per tant quan va millor fer els tractaments.

Per més informació o per veure cada cas concret només heu de passar per la botiga i us informarem de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada