divendres, 28 de setembre del 2012

Com eliminar els polls?



A vegades no podem eliminar els polls, però si eliminem falsos mites i seguim uns quants consells la victòria està assegurada.
Primer de tot, mai s’ha de fer cap tractament per eliminar polls si no s’està segur de que en tenim. Un cop verificat que tenim polls, cal fer el tractament i revisar els cabells de la resta de la família. Hi ha dos tipus de tractaments per polls:
  • Els que porten insecticides, com ara la permetrina, etc..
  • Els físics que estan fets d’unes silicones que el que fan és matar el poll per asfixia.
Els segons tenen diversos avantatges respecte els tradicionals:
  • Son inofensius per els cabells i el cuir cabellut, i per tant nens molt petits o persones amb pell atòpica o pell sensible els poden fer servir.
  • Els polls no han creat resistència a aquests tractaments i per tant són més efectius.

Com fer el tractament correctament?
Agafar la loció i impregnar bé els cabells, deixant actuar el temps que recomani el fabricant. Una vegada ha passat el temps indicat, passar la pinta especial de polls i aniran caient tots els polls que la loció haurà matat. Un cop repassat tot el cap, rentar de forma habitual.
Aquesta operació s’haurà de repetir al cap de 7 dies.

El més important!!!
Entre tractament i tractament cal eliminar a mà o amb la pinta tots els ous que han quedat enganxats a l’arrel del cabell (és com caspa blanca que espolsant no es desenganxa), si no es treuen els ous durant aquests dies, tornaran a néixer polls dels ous que han quedat i no haurà servit de res fer el tractament.
Cal tenir en compte que els ous són molt resistents a tots els tractaments. El dia que es fa el tractament es recomana rentar la coixinera, el pijama i la jaqueta. La resta de coses de casa no cal!
Un cop hem fet net amb els polls podem prevenir-ne la reinfecció utilitzant repel·lents per polls. N’hi ha uns quants en el mercat, però un dels més famosos és l’oli essencial d’arbre de te, que es pot posar directament unes gotes o també hi ha xampús que ja en porten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada