divendres, 20 d’octubre de 2017

ELS NENS HAN DE COMPTAR AMB EL MÀXIM DE DEFENSESDurant la tardor, els nostres petits també necessiten prevenció. Ja amb la tornada a l’escola comencen a estar sotmesos a contagis i a posar-se malalts. I ho hem d’intentar evitar, en la mesura del possible. Així que és el moment de començar a preparar-los pel fred, sobretot als nens més petits, ja que tenen les defenses encara immadures.
La convivència amb altres nens propicia els contagis, i el més comú són les infeccions respiratòries i gastrointestinals. Hem d’intentar prevenir símptomes com ara tos, mocs, febre i diarrea, entre d'altres. Des de la Parafarmàcia Nova proposem vàries opcions segons l'edat i característiques de cada nen.Tenim per una banda apoxkid, que és un producte natural que augmenta les defenses dels nens. A més porta lactoferrina, una glicoproteïna multifuncional que incrementa la capacitat de l’organisme per lluitar contra virus, bactèries i fongs. Aquest producte té una proteïna que el nostre cos fabrica de forma natural, i forma part de la primera línia de defensa del nostre organisme. També porta lactoperoxidasa, que és un enzim que també ajuda en aquest afecte. La fórmula també porta vitamines C, D i Zinc per mantenir fort el sistema immune. L’avantatge d'aquest producte és que es pot donar a lactants.
També per lactants tenim un producte que es diu imunoglukan. També és natural d'origen vegetal fet de polisacàrids no absorbibles, biològicament actiu i enfocat a augmentar defenses de forma natural.

Per nens a partir de 3 anys ja podríem donar també xarops amb propòlis i equinàcia més coneguts a nivell general.
Per un consell individualitzat podeu consultar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada