divendres, 31 de març del 2017

FORA, CEL·LULITIS!


Tens problemes de cel·lulitis? Pensa que és un problema molt comú en les dones. Les recents investigacions ens revelen que a part de ser un cúmul de greix també hi ha factors determinants a l'hora de patir aquesta patologia antiestètica. Es forma perquè la persona té retenció de líquids i mala circulació venosa. Per això la cel·lulitis no està relacionada amb el pes ni amb si la persona està més o menys en forma.


La mala circulació i retenir líquids ens produeix aquesta cel·lulitis que convé tractar. Per això les cremes més noves a més de tractar la part adiposa (dipòsits de greix), també actuen a nivell circulatori millorant la circulació del pacient i també eliminant la retenció de líquids.

Aquestes cremes d'última generació actuen a tres nivells per atacar totes les causes del problema i evidentment com tota patologia crònica l'hauríem de tractar durant tot l'any, encara que els mesos de primavera i estiu quan fa més calor és quan empitjora més el problema.
Per posar dos exemples de cremes que estan més avançades recomanaria:

Elancyl Slim Design:

Actua en cinc dimensions:

- Drenant i reafirmant gràcies a l'heura.
- Acció ultraeliminadora pel fet de portar cecropia juntament amb la cafeïna.
- La floridizina permet una acció antiemmagatzematge.
- També fa acció antirebot amb la xantoxilina.
- La innovació afegint la salàcia fa una acció antirigidificació del teixit. Resultats comprovats en 7 dies.

Un altre avantatge d'aquest producte és que és una sola aplicació diària gràcies a la seva acció 24h cronoprogramada i la seva textura ultrafresca.


Singuladerm Xpert Perfect Svelt:

La gamma de productes de Singuladerm es basa en cosmètica molecular que són innovadores fórmules basades en pèptids biomimètics amb la mateixa estructura cel·lular que els del propi cos, i ens permeten obtenir resultats molt òptims en tots els productes.
Pel que fa al cas de l'anticel·lulític, té també acció drenant, eliminant líquids i toxines del cos, estimula la circulació sanguínia, hidrata i suavitza la pell i fa acció reductora.
També té una acció molt potent i ataca totes les causes de la cel·lulitis.

Si teniu més dubtes, podeu venir a consultar-nos sempre que vulgueu.

Lídia Arbós
Llicenciada en Biologia i tècnic en farmàcia.
Parafarmàcia Nova


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada