dilluns, 24 de setembre del 2012

Consells per tenir cura de la pell atòpica


La higiene és una part molt important! No podem fer servir qualsevol sabó de cos!
Una persona al·lèrgica a les maduixes no se li acudeix menjar-ne, doncs un nen o adult amb pell atòpica ha de fer servir gels de bany sense sabó ni perfums, perquè el sabó i el perfum els irrita la pell. Si a més són gels especials per pell atòpica millor, perquè a més de complir el requisit anterior, son una mica hidratants, i per tant restauren la barrera cutània que tenen malmesa.
A continuació el segon pas indispensable és una gran nutrició a tot el cos amb cremes específiques de pell atòpica, però no podem deixar-les de fer servir si no volem tenir un brot, la constància és molt important.
Podem usar les més lleugeres quan s’està bé i les textures intensives quan tenim un brot, però la hidratació diària és vital.

Hi ha altres factors secundaris que també ajuden com ara:

  • No fer servir roba que no sigui de cotó.(la llana prohibida)
  • No dutxar-se amb aigua molt calenta ni fer servir gaire esponges.
  • Eixugar bé tots els plecs del cos, sobretot on es fan els brots.
Com a novetats d'aquest any la marca Aderma exomega ha tret dos cremes que són sense perfum, emolients, sense conservants i a més són estèrils per les pells més sensibles.

També destaquem que la casa Leti A-t4 segueix fent una promoció anticrisi. La promoció és que comprant un gel i una crema et regalen un tercer producte a escollir.

Si  necessiteu més consell o bé teniu qualsevol consulta no dubteu en visitar-nos o escriure'ns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada