diumenge, 17 de setembre del 2017

DESPRÉS DE LES VACANCES D'ESTIU, RECUPEREM EL CABELL!

Cal aprofitar el setembre per cuidar el nostre cabell, que després de les vacances ha patit els efectes del sol, el clor, etc. A més, acostuma a ser un moment amb què molta gent comença a notar una caiguda estacional del cabell.

El més recomanable és fer una hidratació intensiva de la fibra capil·lar amb un producte adient pel nostre tipus de cabell.

A la Parafarmàcia Nova ja ens han arribat totes les novetats de tractaments anticaiguda del cabell, com les dels laboratoris Klorane.

L'avantatge de l'esprai de Klorane és que treballa la caiguda reaccional a causa de l'estrès, fatiga, canvis estacionals, postpart i desequilibris alimentaris que afecten el nostre cabell.

Aquesta loció de sèrum capil·lar fa un tractament de xoc fortificant i integral del nostre cabell. Conté una associació única de queratina vegetal, quinina, cafeïna i vitamines que fan que es freni la caiguda i es reactivi el creixement del nostre cabell, que creixerà més fort i resistent. Els estudis clínics diuen que en el 75% dels casos el cabell es torna més dens i en el 81% disminueix la caiguda.

La presentació és molt còmode d'aplicar, ja que és un esprai que has de polvoritzar sobre el cabell només 3 cops a la setmana amb el cabell net i humit, i després et pots pentinar de forma habitual. Amb un envàs tens el tractament complert per 3 mesos. També valorem que és un producte sense parabens.

Les càpsules ens ajuden a fer un tractament integral i també van molt bé per reforçar les ungles.
Ara tenim packs de 3x2 que ens ajuden a fer tot el tractament complert.
Per qualsevol dubte o informació ens trobareu a la botiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada